Renfort Articulaire TRM Stride Plus pour Chevaux en Santé

28,9963,99

Livraison gratuite à partir de 150€

Livraison dans les 3 à 5 jours ouvrables

Paiement 100% sécurisé

Catégorie : UGS : ND

Description

TRM Stride Plus 500 ml
TRM Stride Plus 500 ml is een voedingssupplement voor honden, ontwikkeld voor het onderhoud van gezond kraakbeen en gewrichten bij honden. Met hoofdingrediënten zoals chondroïtinesulfaat, MSM, glucosamine-HCL en hyaluronzuur, biedt Stride Plus ondersteuning voor gewrichtsflexie en mobiliteit. Stride bevat geen dierlijke ingrediënten en heeft een smakelijk, natuurlijk gistaroma. Het is uitermate geschikt voor oudere honden en honden met bestaande gewrichtsproblematiek.  
Chondroïtine, bestaande uit C4S en C6S, is een lichaamseigen stof die voorkomt in bindweefsel, kraakbeen, pezen en huid. Naarmate een hond ouder wordt, stijgt het niveau C4S en daalt het niveau C6S. Stride Plus biedt effectieve ondersteuning, met speciale aandacht voor het supplementeren van C6S, wat vaak over het hoofd wordt gezien in andere producten.
Aanvullend diervoeder voor honden, lees voor gebruik de verpakking.

– Voedingssupplement voor honden
– Voor het onderhoud van gezond kraakbeen en gewrichten
– Met chondroïtinesulfaat, MSM, glucosamine-HCL en hyaluronzuur
– Vloeibaar
– Vegan

Inhoud: 500 ml

Samenstelling (per 100 ml): Glucosamine-HCL 16.675 mg, MSM 10.000 mg, Chondrotinesulfaat 3,325 mg, Hyaluronzuur (Equivalent hyaluronzuur 74.500 mcg/100 ml) 79.000 mcg, Natuurlijke gistaroma (gedroogde gist van Saccharomyces cerevisiae)

Informations complémentaires

Poids ND
Dimensions ND
Brand

TRM

Shipping Method

pakket

Pieces

1